Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 3.012.071 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: +36209131061 | kertembe1@gmail.com

Envira poloska és rovarirtó permet 500 ml

Ár: 1.540 Ft+Áfa (Br. 1.956 Ft)
db  
Termékadatok
Cikkszám:
2505
Rövid leírás:

Envira rovarirtó permet

Az Envira kombinálja a legnagyobb hatékonyságot az univerzális felhasználási lehetőségekkel – a lehető legkisebb környezetre gyakorolt hatás mellett elpusztítja és ami fontos, távol tartja a kártevőket és élősködőket legyen az poloska, csótány hangya, poratka esetleg kullancs vagy moly.

Az Envira egy piretroid típusú, rendkívül alacsony de a hatékonyság szempontjából optimális mennyiségű hatóanyagot tartalmazó szabadforgalmú rovarirtó permet.

Fontos tulajdonsága, hogy nem tartalmaz semmilyen káros oldószert, mesterséges vagy természetes hatásfokozót – csak hatóanyag és tiszta víz.

Termékleírás

Envira rovarirtó permet

Az Envira kombinálja a legnagyobb hatékonyságot az univerzális felhasználási lehetőségekkel – a lehető legkisebb környezetre gyakorolt hatás mellett elpusztítja és ami fontos, távol tartja a kártevőket és élősködőket legyen az poloska, csótány hangya, poratka esetleg kullancs vagy moly.

Az Envira egy piretroid típusú, rendkívül alacsony, de a hatékonyság szempontjából optimális mennyiségű hatóanyagot tartalmazó szabadforgalmú rovarirtó permet.

Fontos tulajdonsága, hogy nem tartalmaz semmilyen káros oldószert, mesterséges vagy természetes hatásfokozót – csak hatóanyag és tiszta víz.

Az Envira hármas hatású: azonnali, úgynevezett knock-down vagy taglózó hatás után tartós rovarölő hatás következik, ezt a tulajdonságát (alkalmazási módtól függően) akár több hónapig is megőrzi.

Ezenkívül az Envira rendelkezik egy úgynevezett repellens, azaz riasztó hatással ami távol tartja az ízeltlábúakat a kezelt felülettől.

Az Envira összetételénél fogva csekély mértékben terheli a környezetét, színtelen, szagtalan és nem hagy foltot még a textíliákon sem, napfény hatására minimális mértékben bomlik.

Hol használhatjuk az Envira-t?

Az Envira alapvetően zárt térben, mászó kártevők valamint rejtett életmódú rovarok, ízeltlábúak ellen használható hatékonyan, de hatásos célzottan a repülő rovarok (legyek) valamint szabadban, ruházaton alkalmazva élősködők például kullancs, szúnyog ellen.

Használható minden olyan felületen, amely átmenetileg (a permet megszáradásáig) bírja az enyhe nedvességet. Használható kövezeten, padlón, falon, akár tapétán, függönyökön, ablakkereten, ruhásszekrényben (ruhamoly ellen) kerti bútorzaton át a házi kedvencek tartózkodási helyéig. Ágynemű és szőnyeg is kezelhető vele. 

Az Envira nagyon egyszerűen használható: csak fordítsa el a szórófej fúvókáját 90 fokban és pumpálja a kezelendő felületre kb. 30 cm távolságból. Folyóméterenként kb. 6 pumpálás teljes fedettséget ad. 

Ágyi poloska

Alkalmazza az ágykereten, matracon, ha szükséges kezelje az ágyneműt is.

Az Envira 3 percen belül elpusztítja az ágyi poloska bármely fejődési formájának 100%-át. 

Poratka

Kezelje a szőnyegeket és kárpitokat enyhén nedves állapotig a permettel. Az Envira 15 percen belül elpusztítja az atkák több mint 95%-át, 48 órán belül a 100%-át. 

Kényes anyagokon végezzen próba permetezést. 

Hangyák

Permetezze a hangyák vonulási útvonalát és a réseket is. A hangyák 80%-át 15 percen belül 100%-át 24 óraelteltével elpusztítja a készítmény és a további betelepedést is megakadályozza. A kezelt felületek tisztítása után ismételje meg a kezelést a tartós hatás elérése érdekében. 

Ruhamolyok

Kezelje a ruhásszekrény, gardrob belső felületét. Száradás után használhatja a ruhatárolót. Az esetlegesen fertőzött ruhaneműeket közvetlenül permetezze be. Az Envira 3 percen belül elpusztítja a ruhamoly 100%-át. 

Kényesebb anyagokon végezzen próba permetezést. 

Csótányok

Kezelje a csótányok búvóhelyét, vonulási útját vagy akár a teljes padlózatot és falazatot.

A termék biztonsággal elpusztítja a csótányok 100%-át. 

Ezüstös pikkelyke, pincebogár (ászka)

Kezelje a fertőzött felületet, a fürdőszobai szaniterek környékét és a kövezetet. Felmosás után ismételje meg a kezelést! 

Muslicák, zsizsikfélék

Használja a készítmény a kiürített és kitakarított élelmiszertároló (konyhaszekrény, kamra) kezelésére. Száradás után újra használhatja, az Envira távol tartja a kártevőket.

Ügyeljen arra, hogy a szer élelmiszerre ne kerüljön! 

Kullancsok

Kezelje a ruházatát és a lábbelit az Envira permettel. Az Envira elpusztítja a ruházatra került kullancsokat 15 percen belül. A kullancs a kezelt ruházattal érintkezve már nem végez táplálkozó tevékenységet. Hatásos a Magyarországon előforduló valamennyi kullancsfaj ellen, azok bármely fejlődési stádiumában. A ruházatot kimosás után újra kezelni kell. 

Alkalmazható kisállatok tartózkodási helyén, fekhelyén , óljában is. Ügyeljen arra, hogy a permet a háziállatot közvetlenül ne érje. Figyelem, a macskák érzékenyek lehetnek a készítmény hatóanyagára, ezért a macskák tartózkodási helyén ne használja. 

Bolhák

Alkalmazza ruházaton, kisállatok, háziállatok tartózkodási helyén, ólakban.

A permet bőrre és a háziállatokra közvetlenül ne kerüljön, a macskák fekhelyén ne alkalmazza. Az Envira 100%-ban 15 percen belül elpusztítja a bolhákat. 

Invazív (betolakodó) fajok

Kezelje az ablak és ajtókereteket, szellőzőket, nyílászárókat. A kezelt felülettel érintkezve a rovarok és egyéb ízeltlábúak elpusztulnak. 

 

Az Envira az előírásszerű alkalmazás után 15 percen belül a célzott ízeltlábúak 100%-át elpusztítja és akár egy hónapig is biztonsággal távol tartja azokat a kezelt felülettől.

 

A kártevőknek és élősködőknek fokozottan kitett felületeken célszerű a kezelést 2-3 hetente megismételni. A textíliákat (ágynemű, ruházat, függöny) kimosás után újra kell kezelni. A közvetlen, erős napfénynek kitett felületeken (ablakkeret, kerti bútor, teraszok padozata) a kezelést kéthetente ismételjük meg a teljes védelem érdekében.

 

Használja felelősséggel. Felhasználás előtt mindig alaposan olvassa el a termék címkéjét.

 

A terméket és csomagolóanyagát ne juttassa élővizekbe vagy azok közvetlen közelébe.

 

A termék a hasznos rovarokat is elpusztíthatja, mindig tartsa be a használati utasítást.