Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 810.264 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: +36209131061 | kertembe1@gmail.com

Chorus 50 WG Monília ellen 4,5 g

Ár: 555 Ft+Áfa (Br. 705 Ft)
db  
Termékadatok
Cikkszám:
BG3101
Rövid leírás:

Chorus 50 WG Monília betegség ellen.

Gombaölő permetezőszer almatermésűek (alma, körte, birs naspolya), csonthéjasok (cseresznye, meggy, kajszi, őszibarack, szilva, mandula), málna, szeder, szamóca, spárga és szőlő betegségei, valamint varasodás, monília, szürkepenész ellen.

1 tasak tartalma 10 literhez keverve betegség mértékétől függően 100 m2-re elegendő.

Termékleírás

HATÁSSPEKTRUM ÉS DÓZIS

Kultúra

Kórokozó

Dózis, kijuttatási időpont

É.V.I.

almatermésűek
(alma, körte, birs, naspolya)

ventúriás varasodás és
monília

0,4-0,45 kg/ha
A Chorus-t kifejezetten a korai varasodásfertőzések ellen fejlesztették ki. Ez általában egérfül állapot és a virágzás időszakában, az aszkospóra-szóródás kezdetétől van. A Chorus szisztemikus készítmény (2 óra alatt felszívódik) és belülről véd, kuratív hatással rendelkezik. Egyedülálló tulajdonsága, hogy alacsony hőmérsékleten is hat, még fagypont közeli hőmérsékleten is alkalmazható. A Chorus-t egérfül állapottól sziromhullásig lehet kijuttatni 1–4 alkalommal. Lisztharmatra fogékony (pl. Jonathan) fajtában a Chorus-t egészítsük ki Thiovit Jet-tel.

21 nap

csonthéjasok (cseresznye, meggy, kajszibarack, őszibarack, szilva) mandula)

monília

0,35–0,4 kg/ha
A monília elleni védekezést a fehér bimbós állapot elején kell elkezdeni. A második kezelésre teljes virágzásban kerüljön sor. Egy tenyészidőszakban maximum 3 kezelés végezhető.

14 nap

szőlő

szürkepenész

0,75 kg/ha
Szőlőben szürkepenész ellen a fürtzáródás kezdetekor, preventíven vagy legkésőbb az első tünetek megjelenésekor kell védekezni. Egy tenyészidőszakban maximum 1 kezelés végezhető.

14 nap

málna, szeder

botritiszes betegség,
szederrozsda

0,75-0,9 kg/ha
Málnában szürkerothadás ellen a virágzás kezdetétől érés kezdetéig (az adott élelmezésügyi várakozási időt betartva), szederben szederrozsda ellen hajtásnövekedés kezdetétől célszerű kijuttatni 800-2000 l/ ha vízmennyiséggel, jó permetléfedést biztosító kijuttatástechnika alkalmazásával. Egy tenyészidőszakban maximum 3 kezelés végezhető.

14 nap

szamóca

botritiszes betegség

0,75 kg/ha
Egy tenyészidőszakban maximum 3 kezelés végezhető.

3 nap

spárga

spárgarozsda

0,9 kg/ha
A kezelést a spárgacsíkok betakarítása után kell elvégezni, maximum 3 alkalommal.

Előírás szerinti felhasználás esetén nincs további korlátozás.

 

 

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkéken található használati utasítást!

Kapcsolódó termékek
Háti permetező Epoca 12L
Kézi működtetésű háti permetezőgép. 12 literes tartály - tömeg: 3 kg (üresen) Fecskendő várható élettartama: ~10 év Olaszországból…
Ár: 11.720 Ft + Áfa
(Br. 14.884 Ft)
Részletek
Permetező 5 literes
Tartály kapacitása 5 literes. A munka befejeztével a nem kívánatos nyomást a tartály tetején található fesztelenítő szeleppel lehet leengedni. A terméket…
Ár: 5.326 Ft + Áfa
(Br. 6.764 Ft)
Részletek
Teppeki rovarölő 1,5 g
RÖVID ISMERTETÉSE Levéltetűirtó szer – szelektív – méhbarát - hatékony   A Teppeki 50 WG hatóanyaga a flonikamid, egy új hatóanyagcsoport első tagja. A…
Ár: 1.094 Ft + Áfa
(Br. 1.389 Ft)
Részletek
Vegesol Gombaölő, lemosó permetezőszer 0.2 liter
Vizes szuszpenzió-emulzió. Lemosó permetezésre és vegetációs időszakban való permetezésre is használhatjuk. Folyékony gombaölő szer.
Ár: 1.889 Ft + Áfa
(Br. 2.399 Ft)
Részletek