Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.263.917 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: +36209131061 | kertembe1@gmail.com

Ultrahangos légyriasztó

Ár: 4.910 Ft+Áfa (Br. 6.236 Ft)
db  
Termékadatok
Cikkszám:
TT WK0206
Rövid leírás:

A beltéri, ultrahangos légyriasztó által kibocsátott  váltakozó ultrahangjeleket a legyek nem tudják megszokni, a környezet ellenségessé és kényelmetlenné válik számukra, ezért elhagyják a területet.

Hogyan működik?

Azáltal riasztja el a kártevőket, hogy azok nem tudnak alkalmazkodni a folyamatosan változó ultrahangjelekhez, melyet a készülék kibocsát. Független laboratóriumi tesztek bizonyítják a Weitech technológia hatékonyságát a kártevők távol tartására.

Az ultrahangról:

Az ultrahang (20 000 Hz feletti hangok) emberek és a legtöbb állat számára alig hallható. Az ultrahang nem hatol át a falakon. A jelek visszapattannak a kemény felületekről – gellert kapó effektust okozva. A lágy anyagok, mint szőnyeg, függöny, bútor elnyelik az ultrahangot, mely csökkentheti az egység hatékonyságát. A legjobb eredmény érdekében, ne helyezze bútor, függöny, stb. mögé.

Üzembe helyezés:

Egyszerűen helyezzük a készüléket bármely konnektorba. A készülék automatikusan működésbe lép, melyet a világító LED is jelez. A készülékhez nem szükséges karbantartás, vagy újratöltés. Működtesse a készüléket folyamatosan, amennyiben szükséges alkalmanként helyezze át másik konnektorba. A legjobb eredmény érdekében helyezzen el külön készülékeket az egymás melletti szobákba és az emeletekre. Két hét után várható eredmény. További használata megakadályozza a kártevők visszatelepülését. A termékek nem jelentenek veszélyt, emberekre, magzatokra és a nem rágcsáló háziállatok számára, mint a kutya, macska, madár és csúszó-mászó.

  • Fogyasztás: 0,7 W
  • Közvetlenül csatlakoztatható a 220V-os aljzatba
Termékleírás

Maximum 40m2-nyi területet véd.

Beltéri használatra készült, működésjelző lámpákkal.

Csatlakoztassa a készüléket egy 220V-os hálózati aljzathoz.

Egy perc után kezdődik az ultrahang kibocsátás.

Hagyja a készüléket folyamatosan sugározni ( a nap 24 órájában).

Kapcsolódó termékek
Ultrahangos kártevő- és rágcsálóriasztó éjszakai fény
Egerek, pókok, bolhák, kullancsok és mászó rovarok ellen.
Ár: 8.349 Ft + Áfa
(Br. 10.603 Ft)
Részletek