Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.263.917 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: +36209131061 | kertembe1@gmail.com

SuperCat vakond & pocok csapda

Ár: 4.740 Ft+Áfa (Br. 6.020 Ft)
db  
Termékadatok
Cikkszám:
TT 1551001K
Rövid leírás:

SuperCat vakoncsapda guillotine
Könnyen telepíthető
Gyors kíméletes.
Csendes.
Hatékony.

  1. A vole csapdázó tartozékkészlet külön kapható,  amely  egy alagút helymeghatározó szondát és egy 6 cm-es lyukvágót tartalmaz.
  2. Alagút-munka megtalálása két földdomb és / vagy látható alagútnyílás közötti vonalon, mivel valószínű, hogy összekötő alagút van. Tolja a szondát a  földbe  sok helyen, és amikor a szonda hirtelen nagyon könnyen a földbe csúszik, akkor egy alagutat talál. Ideális esetben a csapdát ott kell elhelyezni, ahol az alagút egyenes és vízszintes. Tehát ellenőrizze, hogy a tartózkodási helye ideális-e, ha előtte és mögötte tapogat, mint az összekötő alagút.
  3. A 6 cm-es furatvágó segítségével, csavarással, vágjon le egy szép függőleges lyukat az alagútba,  plusz további 2 cm-  t az alagút padlójába. Óvatosan emelje ki a laza talajt az alagútból, vagy tolja laposan az alagút padlójába.
  4. Helyezze be a csapdát a furatba, és óvatosan húzza felfelé a rugós fogantyút. Ebben a helyzetben rögzül. Győződjön meg arról, hogy a csapdanyílások   az alagúttal azonos irányban futnak .
  5. Szétszórja a laza leveleket vagy a füvet a csapda körül, hogy elzárja a huzatot és a fényt.  csapda most cselekvésre áll . Legkésőbb másnap ellenőrizze a csapdát. Gyakran  csak néhány óra alatt fog .
Termékleírás

Tesztelje a földet az alagút érzékelővel.

Ahol járat van,ott könnyen be tudja szúrni a tesztelőt a földbe.

Helyezze a csapdát erre a pontra.

Legkésőbb másnap ellenőrizze a csapdát.

Gyakran néhány órán belül elfogja a földi pockot,a vakondot viszont néha csak napok múltán.