Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.263.917 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: +36209131061 | kertembe1@gmail.com

pH minus - 500 ml

Ár: 4.755 Ft+Áfa (Br. 6.039 Ft)
db  
Termékadatok
Cikkszám:
TT 120233
Rövid leírás:

A tóvíz minősége akkor elfogadható, ha a pH érték 7-8 között van. A magas pH-t okozhatja több nem kívánatos folyamat is. A növények megemelkedett O2 termelése (pl. az elszaporodott tavi- és vízi gyomoknak köszönhetően), a mikroorganizmusok elégtelen ill. nem megfelelő működése. A kiemelkedően magas pH akár a halak megbetegedését is előidézheti, ezért különösen fontos a víz minőségének és pH egyensúlyának visszaállítása.

Termékleírás

Általános leírás:

  • A tóvíz minősége akkor elfogadható, ha a pH érték 7-8 között van. A magas pH-t okozhatja több nem kívánatos folyamat is. A növények megemelkedett O2 termelése (pl. az elszaporodott tavi- és vízi gyomoknak köszönhetően), a mikroorganizmusok elégtelen ill. nem megfelelő működése. A kiemelkedően magas pH akár a halak megbetegedését is előidézheti, ezért különösen fontos a víz minőségének és pH egyensúlyának visszaállítása.

Hosszabb időre vonatkozó intézkedések:

  • A virágzó növényekkel beültetett tó pH értéke 7-8 között a legmegfelelőbb, melyet működésükkel a talajban lévő mikroorganizmusok (főleg nitrifikáló baktériumok) tartanak fenn. Tehát nagyon fontos, hogy megfelelő környezetet biztosítsunk a mikroorganizmusok működéséhez, fejlődésük szinten-tartásához. Éppen ezért mindig ügyeljünk arra, hogy elegendő táptalaj legyen a mikroorganizmusok fejlődéséhez, melyhez a Velda Pond szubsztrátumot ajánljuk. A megfelelő mikroorganizmusok elszaporodásához a Velda Bacterial táptalajhoz való hozzáadása javasolt.

Rövidebb időre vonatkozó intézkedések:

  • A Velda Cég által kifejlesztett pH mínusz alkalmas a víz pH értékének fokozatos csökkentésére és az egyensúlyi állapot rövid időn belüli visszaállítására. Mindemellett segít a növények növekedésében és az algák elleni harcban.

Használati utasítás: