Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.031.279 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: +36209131061 | kertembe1@gmail.com

Easihold közetragasztó anyag

Ár: 19.291 Ft+Áfa (Br. 24.500 Ft)
db  
Termékadatok
Cikkszám:
Med25
Rövid leírás:

Az Easihold egy forradalmi újonnan szabadalmaztatott kötőanyag – Képes a laza köveket egymáshoz rögzíteni, összefogni. Az Easihold az eredeti öntözéses kötőanyag – 2019-ben szabadalmaztatva, és most az egész világon elérhető!

Megfelelő Kövek: Nem minden kő alkalmas az Easihold alkalmazására. A 4 mm és 10 mm frakciójú kövek a legmegfelelőbbek, de még a 20 mm-es kövek is jól működhetnek, ha szögletesek és tiszták. 
A megfelelő kövek megvásárolhatók a webáruházunkban. 4-8 mm-es Thassos zúzalékot vagy olasz zúzalékokat kínáljuk az Easihold-hoz.

Várható Élettartam: Ajánljuk, hogy az Easihold használatát évente egyszer ismételje meg a kívánt területen, a stabilitás fenntartása érdekében. 

Termékleírás

A Keveréses technika a legrobosztusabb eredményt adja – biztosítva, hogy az összes kő egyenletesen legyen bevonva az Easiholddal. Azonban a keverés egy kicsit több erőfeszítést igényel. Ajánljuk, hogy 1x 25 kg-os kőzsákhoz 0,8L-tól 1L-ig használjon Easihold-ot. Egy 5 literes kannával 6 m²-t lehet lefedni kézi keveréssel (6x 25 kg-os kőzsák @ 20 mm mélység).

1. Keverje össze az Easihold-ot a kiválaszott kövekkel egy keverővödörbe. Minden 5L-es kiszerelés 6x25kg kő bekeverésére alkalmas vagy körülbelül 1L alkalmazása esetén 25kg kő keverhető be.

2. Addig keverje az Easihold-ot a kövekkel, még mindenhol egyenletes bevonat nem keletkezik. Keverőgéppel, illetve simítóval is összekeverhető, míg egyenletes bevonat nem keletkezik.

3. Öntse ki az összekevert anyagot egy vízáteresztő alapra. Fontos az áteresztő alap, hogy át tudjon folyni az esővíz. Az Easihold-al kezelt felület vastagsága 20mm legyen

4. A felületet tömörítse egy simítóval vagy egy deszka segítségével is lehetséges. A sík felület sokkal ellenállóbb lesz, ha nincsenek kiálló kövek, ha gyalogos forgalomnak van kitéve.

5. Bármilyen csapadék- eső,harmat,fagy stb- felhigítja és csökkenti az Easihold hatékonyságát, még meg nem szárad. Az Easiholdnak 72 órára van szükség a teljes megkeményedésig száraz körülmények között.

AZ “ÖNTÉSES” MÓDSZER

6-8NM LEFEDETTSÉG

Az Easihold akár egy öntözőkannából is önthető. Figyeljen arra, hogy a kanna egyenletesen adagolja a folyadékot, így biztosítva az egyenletes eloszlást a kövek között. Ez a módszer meglehetősen egyszerű és hatékony.

Az Öntözéses módszer a legegyszerűbb, csak egy öntözőkannára van szükség, és már mehet is! Ajánljuk, hogy legfeljebb 1 liter jusson 1,2 m²-re. Egy 5 literes kannával 6-8 m²-t lehet lefedni öntözéses módszerrel rétegenként.

 

A “PERMETEZŐS” MÓDSZER

12-14NM LEFEDETTSÉG

Az Easihold egy levegő nélküli permetezővel is felhordható a felületre. Kiválóan alkalmas nagyobb felületek lefedésére, de ez a módszer nem biztosít olyan masszív felületet, mint a másik kettő módszer. Ezt az alkalmazási módot csak dekoratív felhasználásra javasoljuk.

A permetezés hatékonyabb, mert az Easihold több helyre eljut, de ehhez az eljáráshoz légnyomású permetező szükséges. Ajánljuk, hogy legfeljebb 1 liter jusson 2,8 m²-re. Ezzel a technikával egy 5 literes kanna körülbelül 12-14 m² lefedésére alkalmas rétegenként.

 

Kapcsolódó termékek
Ásványi vakolat és mészhomoktégla impregnálószer (1L) - SMILING HOUSE WALL PROTECTOR
Vakolt és téglafalak impregnálásához   Szilán/sziloxán alapú, vízbázisú, oldószermentes emulzió.   Külső…
Ár: 2.598 Ft + Áfa
(Br. 3.299 Ft)
Részletek
Falfirka elleni impregnálószer (1L) - SMILING HOUSE WALL ANTIGRAFFITI concentrate
A SMILING HOUSE WALL ANTIGRAFFITI egy kettős hatású szilikont és szervesviaszt tartalmazó emulzió. A rendszer egy önalapozó, hidrofobizáló, és egy…
Ár: 10.078 Ft + Áfa
(Br. 12.799 Ft)
Részletek
Tégla impregnálószer (1L) - SMILING HOUSE WALL BRICK PROTECTOR
Szilikon Impregnálószer hagyományos- és bontott téglákhoz   Szilán/sziloxán alapú, vizes bázisú, oldószermentes emulzió. Külső…
Ár: 2.677 Ft + Áfa
(Br. 3.400 Ft)
Részletek
Vízlepergetős kőlakk (1L) - SMILING HOUSE STONE VARNISH
Kőlakk A SMILING HOUSE STONE VARNISH alkil-szilikongyanta, alkid-uretángyanta stoddardoldószerben oldva. Különleges felület fényesítő ásványi építőanyag és fa…
Ár: 8.488 Ft + Áfa
(Br. 10.780 Ft)
Részletek