Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 810.264 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: +36209131061 | kertembe1@gmail.com

Gardena PowerJet 18V P4A Lombfúvó akkumulátor nélkül

Ár: 30.007 Ft+Áfa (Br. 38.109 Ft)
db  
Termékadatok
Cikkszám:
GB1489055
Rövid leírás:

A GARDENA üzemkész PowerJet 18V P4A akkumulátoros lombfúvójával a kert rugalmas időbeosztással, gyorsan és hatékonyan rendbe tehető.

Termékleírás

Ez a sokoldalú termék ideális a kerti és a ház körüli használatra.
A Power Jet a POWER FOR ALL ALLIANCE minden akkumulátor-rendszerévek kompatibilis. A felhasznált akkumulátor típusától függően és a teljesítmény-beállítástól függően a készülék légtömegáramlási sebessége akár percenként 8,9 m3, maximális üzemideje pedig akár 26-50 perc is lehet.
A korszerű lombfúvó nemcsak okos és funkcionális kialakításával nyűgöz le, hanem mindenekelőtt rendkívül erőteljes fúvási teljesítményével. Legyen szó levelekről, kisebb ágakról vagy fűnyesedékről, a PowerJet gyorsan, erőteljesen és hatékonyan fújja el mindet. Innovatív kialakításának és nagy légáramlási sebességének köszönhetően a kertet pillanatok alatt gyönyörűen rendezi és karbantartja.
Használattól és a kerti munkától függően a lombfúvás sebessége egyedileg állítható. Mindössze 1,8 kg-os súlyának köszönhetően a lombfúvóval rendkívül kényelmes és egyszerű még hosszabb idejű munkavégzés is. A lombfúvó olyan jól kiegyensúlyozott súlyelosztású, hogy használata közben nem fárad el a csuklód és a karod. Ezt tovább fokozza a termék kiváló, ergonomikus kialakítása. A készüléken a jól látható LED-es kijelző folyamatosan mutatja az akkumulátor aktuális töltöttségi szintjét.
Ez a konfiguráció még ennél is többet kínál: a mellékelt precíziós fúvóka kiterjeszti a lombfúvó hatósugarát, ezzel lehetővé téve, hogy még könnyebben férj hozzá a kert nehezen megközelíthető részeihez, és még nagyobb rugalmasságot biztosít a használat során. Az erőteljes, kompakt és praktikus GARDENA akkumulátoros lombfúvó ezért sokféle tisztítási feladathoz ideális választás.

Az akkumulátor nélküli Power Jet 18V P4A akkumulátor és akkumulátor-töltő nélkül kerül forgalomba. A lombfúvó a POWER FOR ALL ALLIANCE minden 18V-os akkumulátorával kompatibilis. Ezek az akkumulátorok sok más eszközzel használhatók a ház körül és a kertben – ezzel pénzt takaríthatsz meg, ráadásul rugalmasan oszthatod be feladataid! Inkább akkumulátorral és akkumulátor-töltővel együtt vásárolnád meg a terméket? Nem gond – ebben az esetben az üzemkész változat a megoldás.
Szenvedély, amelyet a GARDENA táplál – akkumulátoros kerti berendezések az alkotás szabadságának ígéretével.

 

A jól látható LED-es jelző közvetlenül a szerszámon mutatja az akkumulátor aktuális töltöttségi szintjét. Így mindig tudod, mennyi ideig dolgozhatsz még – és hogy mikor jött el a jól megérdemelt pihenő ideje.

 

Típus:
Kerttakarítás
Vonalkód:
4078500054331
Akkumulátor feszültsége (V):
18
Fújási sebesség (km/h ):
100
Kapcsolódó termékek
Gardena akkumulátor gyorstöltő P4A AL 1830 CV
A GARDENA AL 1830 CV akkumulátor-gyorstöltője az összes POWER FOR ALL rendszerű akkumulátor feltöltésére alkalmas.
Ár: 13.433 Ft + Áfa
(Br. 17.060 Ft)
Részletek
Gardena Rendszer-akkumulátor P4A PBA 18V/45 2,5 Ah
GARDENA 18 V-os POWER FOR ALL PBA 18V / 45 rendszerakkumulátor 2,5 Ah
Ár: 21.984 Ft + Áfa
(Br. 27.920 Ft)
Részletek
Gardena Rendszer-akkumulátor P4A PBA 18V/72 4Ah
A tökéletes kert kialakításához GARDENA akkumulátoros kerti szerszámainak energiaellátásáról a GARDENA 18 V-os POWER FOR ALL PBA 18V / 72 rendszerakkumulátora…
Ár: 30.527 Ft + Áfa
(Br. 38.769 Ft)
Részletek