Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 810.264 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: +36209131061 | kertembe1@gmail.com

Gardena combisystem kerti fűrész 300 PP egyenes és ívelt

Ár: 10.433 Ft+Áfa (Br. 13.250 Ft)
db  
Termékadatok
Cikkszám:
GB873720,
Rövid leírás:
Termékleírás

 Egyenes pengés fűrész

A 325 mm-es fűrészlappal ellátott GARDENA combisystem kerti fűrész rugalmasan használható a különböző jellegű munkákhoz. A könnyen elérhető ágak fűrészeléséhez használja a kerti fűrészt „normál” kézifűrészként. A fűrész nyele jól fekszik a kézben, mert kényelmes, lágy műanyag elemekkel ellátott, ergonómikus kialakítású. Magasabban fekvő ágak esetén, akár 5 méteres magasságig egyszerűen hosszabbítsa meg a nyelét, használja a combisystem teleszkóprudat. Praktikus: egyszerűen rögzítse a combisystem nyelet a fűrészhez. A biztosító zár garantálja, hogy a kapcsolat stabil marad.

A biztonságos vágás érdekében impulzus-edzett foghegyekkel és duplacsiszolattal rendelkezik. A combisystem kerti fűrész 300 PP korrózió ellen ideális védelmet nyújtó speciális bevonattal készül. A nyél visszahajló kialakítása megakadályozza, hogy lecsússzon a keze még húzó mozdulatnál is. A szerszám akasztólyukkal és biztonságos tárolást lehetővé tevő élvédővel van ellátva. Így a fűrész mindig biztonságosan tárolható. A szavatossági idő 25 év.

A GARDENA Combisystem Kerti Fűrész 300 PP a tökéletes választás minden olyan kertész számára, aki minőségi és sokoldalú fűrészt keres. Az eszköz 300 mm-es hasznos fűrészhosszával, toló-húzó funkciójával és egyedi tervezésével kiemelkedik a piacon.

Kiemelkedő tulajdonságok

Toló-húzó fűrész: Az innovatív toló-húzó funkció lehetővé teszi a gyors és hatékony fűrészelést, így időt és energiát takaríthatsz meg a kerti munkák során.

Hosszú élettartam: A kemény, krómozott fűrészlap hosszú élettartamot biztosít, miközben a korrózióvédelem megvédi az eszközt a környezeti hatásoktól.

Impulzusedzett fogazás: A fűrészlap impulzusedzett fogazása hosszú ideig élesen tartja a fűrészt, így mindig kiváló teljesítményt nyújt.

Beépített kampó: Az ívelt fűrészlap elülső részén található beépített kampó segítségével könnyedén kihúzhatod a levágott ágakat, növelve a hatékonyságot.

Csúszásgátló és ergonomikus markolat: Az ergonomikus markolat biztonságosan illeszkedik a kézbe, míg a beépített puha alkatrészek és a markolat végén lévő csúszásgátló megakadályozza a kezünk megcsúszását munka közben.

Teleszkópos nyéllel kombinálható: Magasabb fák ágainak biztonságos lefűrészeléséhez kombináld a GARDENA Combisystem kerti fűrészt a GARDENA combisystem teleszkópos nyéllel. (Külön kapható.)

Praktikus élvédő: Az élvédő nem csak praktikus a tároláshoz és szállításhoz, hanem akasztólyukkal bármikor bárhová felakaszthatod.

Kapcsolódó termékek
Gardena combisystem teleszkópos nyél 160 - 290 cm
Gardena teleszkópos nyél   A GARDENA combisystem teleszkópos nyéllel akár 5 méteres magasságig is kényelmes a munkavégzés. A bepattanó…
Ár: 19.204 Ft + Áfa
(Br. 24.389 Ft)
Részletek
Gardena kézi szerszámok
A GARDENA Comfort kis kéziszerszámok ideális eszköz a talaj fellazításához, megmunkálásához és levegőztetéséhez. A kézi szerszámok…
Ár: 3.976 Ft + Áfa
(Br. 5.050 Ft)
Részletek
Gardena Levegőztető, fűszellőztető "BOY"
A GARDENA combisystem "Boy" levegőztető segítségével eltávolíthatja a gyepből a mohát, a gyomokat és az elfilcesedett füvet, javítva ezzel a gyep víz-, levegő- és…
Ár: 24.873 Ft + Áfa
(Br. 31.589 Ft)
Részletek
Gardena Levél és fűgyűjtő
Ősszel nem csupán gyönyörködhetsz a színes lomokban, de a lehullott leveleket is össze kell gyűjteni. A gyepnek levegőre van szüksége, ezért fel kell szedni az avart, akármennyire nincs…
Ár: 60.543 Ft + Áfa
(Br. 76.890 Ft)
Részletek