Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 1.800.564 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: +36209131061 | kertembe1@gmail.com

Rovarfogó sárgalap 10 darab

Ár: 1.350 Ft+Áfa (Br. 1.715 Ft)
db  
Termékadatok
Cikkszám:
Bg2502
Rövid leírás:

A lapok alkalmazása azon a régi megfigyelésen alapszik, hogy a kártevő rovarok egy részét bizonyos színek aktívan vonzzák. Így a levéltetvek, liszteskék, gyászszúnyogok, levélaknázó legyek, fénybogarak, barkók és a cseresznyelégy a sárga, a nyugati virágtripsz a kék, a gyümölcsdarazsak pedig a fehér színre reagálnak pozitívan.

A sárga ragacslapok nemcsak a cseresznyelégy előrejelzésére, hanem a gyérítésére is alkalmasak. Működnek lakásban, kiskertben, gyümölcsösben, családi fóliasátorban.

Termékleírás

A sárga lapot henger alakúra hajlítjuk a kiskertben (hatékonyabb, mint függőleges lapként kiakasztva!!!), gyümölcsösben való használatra, a ragadós felszínnel kifelé. A kifejlett cseresznyelegyek csapdázásával jelentősen csökken a lerakott peték száma és ezzel a kártevők mennyisége, aminek következtében kevesebb lesz a kukacos cseresznye.

A csapdákat még a cseresznye sárgulása előtt ki kell helyezni!

Előrejelzési, rajzáskövetési és gyérítési célra: 2-3 db színcsapdát helyezzünk ki a fa lombkoronájának minden 2 méterébe az északi oldal kivételével.

A fa legfelső részére is kerüljön 2-3 lap.

Cseréljük a csapdákat, ha beteltek a kártevőkkel, vagy bepiszkolódtak.

Amennyiben a csapdákat lapként használjuk (nem tekerjük henger alakúra, csak felakasztjuk), akkor üvegházakban és fóliasátrakban használhatjuk liszteskék, levéltetvek, gyászszúnyogok és gubacsszúnyogok ellen, illetve azok mennyiségének jelzésére.

Kapcsolódó termékek
Csali darázscsapdába 200ml
Bros Folyékony csalianyag Darázscsapdába 200ml 
Ár: 772 Ft + Áfa
(Br. 980 Ft)
Részletek
Darázs és légy csapda - Bio Stop
Kiváló csalogató hatása és szexferomon tartalma miatt környezetkímélő módon, nagy hatásfokkal fogja be és gyűjti össze a darazsakat, illetve a legyeket.   1…
Ár: 1.664 Ft + Áfa
(Br. 2.113 Ft)
Részletek
Reagron feromonos rovarcsapda, molyírtó
Reagron gyümölcsmoly csapda.   A csapda működési elve: ​A gyümölcsösökben, szőlőkben, környezetünkben károsító molylepkék egyedei közötti…
Ár: 2.216 Ft + Áfa
(Br. 2.814 Ft)
Részletek